Over mij,

Margot Heil

Beste lezer,

Beschrijven van diepere gevoelens is een passie, ontstaan tijdens mijn jeugd. Ik ontdekte dat ik ze beter op papier kon verwoorden dan vertellen. Ieder mens maakt in zijn of haar leven dingen mee die je graag wilt delen. Gebeurtenissen die diep in het hart treffen of je meenemen in de vrolijkheid van het bestaan.

Verhalen van mensen zoals jij en ik. Van dromers en realisten die allemaal een ding gemeen hebben. Mens zijn, met de mooie en vreemde eigenschappen die daarbij horen. Ik ben een van de dromers. Die door te schrijven probeert de wereld en het leven iets mooier te kleuren.

Kort het bestaan van een ander bewandelen en in te voelen, maken dat je de ander beter begrijpt. Ik ben ervan overtuigd dat het lezen van deze levensavonturen u het gevoel geven nimmer alleen te zijn.